Przejdź dalej
icon-X
Home
Japońskie noże
Marki
Bunmei
Gihei Hamono
G-Sakai
Hatsukokoro
Hattori
Hideo Kitaoka
Hokiyama
Ittetsu
Kei Kobayashi
Kenshiro Hatono
Kotetsu
Kunio Masutani
Makoto Kurosaki
Masakage
Mcusta Zanmai
Nigara Hamono
Oul
Sakai Takayuki
Sukenari
Takeshi Saji
Tamahagane
Terakazu Takamura
Teruyasu Fujiwara
Tojiro
Yoshikane Hamono
Yoshimi Kato
Yu Kurosaki
Typy noży
Bunka/Wielofunkcyjny
Deba/Ryby
Gyuto/Wielozadaniowy
Honesuki/Trybowanie
Nakiri/Warzywa i owoce
Paring/Obieranie
Petty/Uniwersalny
Pieczywo
Santoku/Wielozadaniowy
Sujihiki/Slicer
Usuba/Warzywa i owoce
Yanagiba/Slicer
Stal nierdzewna
AUS-8
AUS-10
Gingami/Silver
Sandvik 19C27
VG-2
VG-5
VG-10
ZA-18
Stal rdzewna
Aogami#2
Aogami Super
Shirogami#1
Shirogami#2
Stal proszkowa
HAP-40
SG2/R2
SRS-13
SRS-15
ZDP-189
Ostrzenie
Kamienie do ostrzenia
Atoma
Imanishi
Naniwa
Shapton
Suehiro
Musaki
Ceramiczne
Diamentowe
Ostrzałki kółkowe
MinoSharp
Global
Akcesoria
Przechowywanie
Bloki
Listwy magnetyczne
Ochraniacze
Torby
Konserwacja
Olejki
Ściereczki
Akcesoria kuchenne
Tarki japońskie
Nigiri Basami
Szczypce do ości
Pęsety kuchenne
Mandoliny do warzyw
Skrobaczki do ryb
Pałeczki do sushi
Deski
Hasegawa
Parker Asahi
Tenryo Manaita
Tojiro
EDC & Outdoor
Higonokami
Noże Outdoorowe
Kiridashi
FAQ
Nowości
Budżet
Do 250 zł
Do 500 zł
Do 1000 zł
Do 1500 zł
Do 2500 zł
Powyżej 2500 zł
info@japan-knives.pl
+48 538 438 353
instagram
Instagram
Facebook
Koszyk
icon-X
Zamknij koszyk
Uwagi do zamówienia
Twój koszyk jest aktualnie pusty
info@japan-knives.pl
+48 538 438 353
instagram
Instagram
Facebook
Noże Japońskie
Home
Japońskie noże
Marki
Bunmei
Gihei Hamono
G-Sakai
Hatsukokoro
Hattori
Hideo Kitaoka
Hokiyama
Ittetsu
Kei Kobayashi
Kenshiro Hatono
Kotetsu
Kunio Masutani
Makoto Kurosaki
Masakage
Mcusta Zanmai
Nigara Hamono
Oul
Sakai Takayuki
Sukenari
Takeshi Saji
Tamahagane
Terakazu Takamura
Teruyasu Fujiwara
Tojiro
Yoshikane Hamono
Yoshimi Kato
Yu Kurosaki
Typy noży
Bunka/Wielofunkcyjny
Deba/Ryby
Gyuto/Wielozadaniowy
Honesuki/Trybowanie
Nakiri/Warzywa i owoce
Paring/Obieranie
Petty/Uniwersalny
Pieczywo
Santoku/Wielozadaniowy
Sujihiki/Slicer
Usuba/Warzywa i owoce
Yanagiba/Slicer
Stal nierdzewna
AUS-8
AUS-10
Gingami/Silver
Sandvik 19C27
VG-2
VG-5
VG-10
ZA-18
Stal rdzewna
Aogami#2
Aogami Super
Shirogami#1
Shirogami#2
Stal proszkowa
HAP-40
SG2/R2
SRS-13
SRS-15
ZDP-189
Ostrzenie
Kamienie do ostrzenia
Atoma
Imanishi
Naniwa
Shapton
Suehiro
Musaki
Ceramiczne
Diamentowe
Ostrzałki kółkowe
MinoSharp
Global
Akcesoria
Przechowywanie
Bloki
Listwy magnetyczne
Ochraniacze
Torby
Konserwacja
Olejki
Ściereczki
Akcesoria kuchenne
Tarki japońskie
Nigiri Basami
Szczypce do ości
Pęsety kuchenne
Mandoliny do warzyw
Skrobaczki do ryb
Pałeczki do sushi
Deski
Hasegawa
Parker Asahi
Tenryo Manaita
Tojiro
EDC & Outdoor
Higonokami
Noże Outdoorowe
Kiridashi
FAQ
Nowości
Budżet
Do 250 zł
Do 500 zł
Do 1000 zł
Do 1500 zł
Do 2500 zł
Powyżej 2500 zł
account
icon-search
Tytuł
icon-hamburger
icon-bag-minimal
Search
Szukaj
Darmowa Dostwa
Przy zamówieniach powyżej 500 zł
Szybka wysyłka
Dostawa nawet w ciągu 24 godzin
Gwarancja
Tylko u nas nawet 3 lata gwarancji
Baza wiedzy
Nożowe Regiony Japonii - Gdzie tworzone są noże japońskie? Historia i ciekawostki
Jak wybrać deskę Hasegawa? Poradnik po wszystkich seriach
Jak dbać o nóż ze stali węglowej? Kompletny przewodnik dla pasjonatów i profesjonalistów
Bezpieczne przechowywanie noży kuchennych – poradnik dla pasjonatów i profesjonalistów
Profesjonalne techniki krojenia warzyw – przewodnik
Japoński nóż na prezent - co wybrać?
Jakie noże do sushi i sashimi? Przewodnik dla kucharzy
Stal nierdzewna vs stal węglowa w nożach japońskich – co wybrać?
Czego NIE robić z japońskimi nożami? 7 najczęstszych błędów użytkowników
Jaki japoński nóż wybrać? Poradnik Santoku, Gyuto, Petty, Bunka
Japońska Wołowina Wagyu
Historia Japońskich Noży
icon-X
"Zamknij (esc)"
icon-X
icon-chevron
icon-X
Baza wiedzy