Ittetsu
    Filtr
      33 produkty
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany
      Produkt wyprzedany

      Marka Ittetsu to symbol kunsztu i precyzji

      Każdy nóż jest tu dziełem ręcznej pracy Tadayoshiego Kajiwary, wybitnego kowala, który z pasją i niezrównanym umiejętnościami nadaje im życie.

      Swoje umiejętności kowala Kajiwara przelewa w tworzenie ostrzy. Noże Ittetsu to więcej niż tylko narzędzia. Trzymając nóż Ittetsu, czujesz nie tylko doskonałe wykonanie, ale także historię i tradycję, która stała za jego stworzeniem. Dzięki swojej niezrównanej jakości i estetyce, noże Ittetsu oferują niepowtarzalne doświadczenie, dostarczając jednocześnie doskonałej wartości za pieniądze dla tych, którzy cenią wyjątkowe noże kuchenne.

      Dla kogo noże Ittetsu?

      Z pewnością doświadczenie użytkownicy noży japońskich, odnajdą się znakomicie w kolekcjach noży Ittetsu. Rdzewna stal wymaga, podstawowej wiedzy z zakresu konserwacji ostrzy, należy pamiętać o wycieraniu noża do sucha oraz regularnym oliwieniu ostrza.

      Czy polecimy noże Ittetsu jako pierwszy nóż do kuchni? Stosując się do podstawowych zasad konserwacji, będzie to świetny wybór. Należy jedynie pamiętać o stosowaniu odpowiedniej deski do krojenia oraz regularnym ostrzeniu na kamieniu, który również wymaga pewnej praktyki. Noże Yanagiba oraz Deba specyficzne narzędzia, które świetnie sprawdzają się w pracy każdego sushi-mastera.