Przejdź dalej
  • Home
      • Bunmei
      • Gihei Hamono
      • G-Sakai
      • Hatsukokoro
      • Hattori
      • Hideo Kitaoka
      • Hokiyama
      • Ittetsu
      • Kei Kobayashi
      • Kenshiro Hatono
      • Kotetsu
      • Kunio Masutani
      • Makoto Kurosaki
      • Masakage
      • Matsubara
      • Mcusta Zanmai
      • Nigara Hamono
      • Oul
      • Sakai Takayuki
      • Shibata Koutetsu
      • Sukenari
      • Takeshi Saji
      • Tamahagane
      • Terakazu Takamura
      • Teruyasu Fujiwara
      • Tojiro
      • Yoshikane Hamono
      • Yoshimi Kato
      • Yu Kurosaki
    • Typy noży
      • Bunka/Wielofunkcyjny
      • Deba/Ryby
      • Gyuto/Wielozadaniowy
      • Honesuki/Trybowanie
      • Nakiri/Warzywa i owoce
      • Paring/Obieranie
      • Petty/Uniwersalny
      • Pieczywo
      • Santoku/Wielozadaniowy
      • Sujihiki/Slicer
      • Usuba/Warzywa i owoce
      • Yanagiba/Slicer
    • Stal nierdzewna
      • AUS-8
      • AUS-10
      • Gingami/Silver
      • Sandvik 19C27
      • VG-2
      • VG-5
      • VG-10
      • ZA-18
    • Stal rdzewna
      • Aogami#2
      • Aogami Super
      • Shirogami#1
      • Shirogami#2
    • Stal proszkowa
      • HAP-40
      • SG2/R2
      • SRS-13
      • SRS-15
      • ZDP-189
    • Kamienie do ostrzenia
      • Atoma
      • Imanishi
      • Naniwa
      • Shapton
      • Suehiro
    • Musaki
      • Ceramiczne
      • Diamentowe
    • Ostrzałki kółkowe
      • MinoSharp
      • Global
  • Akcesoria
    • Przechowywanie
      • Bloki
      • Listwy magnetyczne
      • Ochraniacze
      • Torby
    • Konserwacja
      • Olejki
      • Ściereczki
    • Akcesoria kuchenne
      • Tarki japońskie
      • Nigiri Basami
      • Szczypce do ości
      • Pęsety kuchenne
      • Mandoliny do warzyw
      • Skrobaczki do ryb
      • Pałeczki do sushi
      • Nożyczki Silky
    • Deski
      • Hasegawa
      • Parker Asahi
      • Tenryo Manaita
      • Tojiro
    • EDC & Outdoor
      • Higonokami
      • Noże Outdoorowe
      • Kiridashi
  • FAQ
  • Nowości
  • Budżet
    • Do 250 zł
    • Do 500 zł
    • Do 1000 zł
    • Do 1500 zł
    • Do 2500 zł
    • Powyżej 2500 zł
  • info@japan-knives.pl
    +48 538 438 353
  • instagram Instagram
  • Facebook
Koszyk
Łączna kwota
0,00 zł

Aby złożyć zamówienie, musisz zaznaczyć zgodę.

Twój koszyk jest aktualnie pusty
  • info@japan-knives.pl
  • +48 538 438 353
  • instagram Instagram
  • Facebook
Noże Japońskie
  • Home
  • Japońskie noże
    Marki
    Bunmei
    Gihei Hamono
    G-Sakai
    Hatsukokoro
    Hattori
    Hideo Kitaoka
    Hokiyama
    Ittetsu
    Kei Kobayashi
    Kenshiro Hatono
    Kotetsu
    Kunio Masutani
    Makoto Kurosaki
    Masakage
    Matsubara
    Mcusta Zanmai
    Nigara Hamono
    Oul
    Sakai Takayuki
    Shibata Koutetsu
    Sukenari
    Takeshi Saji
    Tamahagane
    Terakazu Takamura
    Teruyasu Fujiwara
    Tojiro
    Yoshikane Hamono
    Yoshimi Kato
    Yu Kurosaki
    Typy noży
    Bunka/Wielofunkcyjny
    Deba/Ryby
    Gyuto/Wielozadaniowy
    Honesuki/Trybowanie
    Nakiri/Warzywa i owoce
    Paring/Obieranie
    Petty/Uniwersalny
    Pieczywo
    Santoku/Wielozadaniowy
    Sujihiki/Slicer
    Usuba/Warzywa i owoce
    Yanagiba/Slicer
    Stal nierdzewna
    AUS-8
    AUS-10
    Gingami/Silver
    Sandvik 19C27
    VG-2
    VG-5
    VG-10
    ZA-18
    Stal rdzewna
    Aogami#2
    Aogami Super
    Shirogami#1
    Shirogami#2
    Stal proszkowa
    HAP-40
    SG2/R2
    SRS-13
    SRS-15
    ZDP-189
  • Ostrzenie
    Kamienie do ostrzenia
    Atoma
    Imanishi
    Naniwa
    Shapton
    Suehiro
    Musaki
    Ceramiczne
    Diamentowe
    Ostrzałki kółkowe
    MinoSharp
    Global
  • Akcesoria
    Przechowywanie
    Bloki
    Listwy magnetyczne
    Ochraniacze
    Torby
    Konserwacja
    Olejki
    Ściereczki
    Akcesoria kuchenne
    Tarki japońskie
    Nigiri Basami
    Szczypce do ości
    Pęsety kuchenne
    Mandoliny do warzyw
    Skrobaczki do ryb
    Pałeczki do sushi
    Nożyczki Silky
    Deski
    Hasegawa
    Parker Asahi
    Tenryo Manaita
    Tojiro
    EDC & Outdoor
    Higonokami
    Noże Outdoorowe
    Kiridashi
  • FAQ
  • Nowości
  • Budżet
    • Do 250 zł
    • Do 500 zł
    • Do 1000 zł
    • Do 1500 zł
    • Do 2500 zł
    • Powyżej 2500 zł
account icon-search Tytuł icon-bag-minimal
Darmowa DostwaPrzy zamówieniach powyżej 500 zł
Szybka wysyłkaDostawa nawet w ciągu 24 godzin
GwarancjaTylko u nas nawet 3 lata gwarancji

Japońskie kulinaria

Sos tonkatsu – przepis na japoński sos do panierowanych kotletów
Sos tonkatsu – przepis na japoński sos do panierowanych kotletów
Sos okonomiyaki – przepis na japoński sos BBQ
Sos okonomiyaki – przepis na japoński sos BBQ
Sos goma – japoński sezamowy dressing
Sos goma – japoński sezamowy dressing
Sos ponzu – domowy przepis na japoński sos cytrusowy
Sos ponzu – domowy przepis na japoński sos cytrusowy
Sos teriyaki – przepis klasyczny i rozbudowany
Sos teriyaki – przepis klasyczny i rozbudowany

Potrzebujesz Pomocy?

Skontaktuj się z nami!

+48 538 438 353 (10.00-16.00 od poniedziałku do piątku)

info@japan-knives.pl (24/7)

Informacje

  • O nas
  • Kontakt
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Odstąpienie od umowy
  • Koszty i sposoby dostawy

Wsparcie

  • FAQ
  • Reklamacje i zwroty
  • Formularze

Zapisz się do Newslettera

Zdobądź rabat na pierwszy zakup

  • instagram Instagram
  • Facebook
  • Apple Pay
  • BLIK
  • Google Pay
  • Mastercard
  • Visa

Administrator danych osobowych: Eliza Szymańska, Japan Knives, ul. Dereniowa 12, 05-110 Jabłonna. Dane są lub mogą być przetwarzane w celach oraz na podstawach wskazanych szczegółowo w polityce prywatności (np. realizacja umowy, marketing bezpośredni). Pełna informacja o przetwarzaniu danych oraz prawach osoby, której dane dotyczą, znajduje się w polityce prywatności.

Kontakt: info@japan-knives.pl

© 2025 Noże Japońskie

Japońskie kulinaria